Bomen laten snoeien of kappen in Winterswijk?

Heeft uw boom verzorging nodig en bevindt deze boom zich in Winterswijk?
Dan bent u bij Boomverzorging Gelderland aan het juiste adres. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of het kappen van een boom, wij zijn gespecialiseerd in boomonderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 06 8118 2121 voor advies.

Een boom snoeien Winterswijk

Als boomeigenaar uit de gemeente Winterswijk heeft u de verantwoordelijkheid om onderhoud te laten uitvoeren aan uw boom. Als bomendokter bieden wij onze expertise op het gebied van bomen snoeien, knotten en kandelaberen. Elke boom is anders en vraagt om een andere verzorging. Een boom in een tuin vraagt om een ander beheer dan een in zich in het bos bevindt. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en komen zo tot een offerte op maat.

Bomen kappen Winterswijk

Bij het kappen en rooien van een boom komt veel kijken. Als boomverzorger kijken wij samen met u naar een passende oplossing. Voor wij een boom in Winterswijk kunnen kappen zal er eerst een kapvergunning aangevraagd moeten worden. Iedere gemeente heeft een eigen beleid rondom het kappen van bomen. Wij van Boomverzorging Gelderland nemen u deze last uit handen. Wij verzorgen de vergunningaanvraag voor u.

Beoordeling
Beoordeling: Ans Gebbink, 51 jaar

.. de grote eikenboom in onze voortuin moest nodig gesnoeid worden. Wij hebben contact opgenomen met Boomverzorging Gelderland. Zij kwamen dezelfde week nog langs om te kijken naar de mogelijkheden. Binnen een week ontvingen wij netjes een offerte. Het snoeien van de boom verliep goed en hij staat er weer mooi bij.

Wat kost het kappen van een boom?

Boomverzorging Winterswijk

Boomverzorging in Winterswijk

Voor u een besluit neemt een boom te laten kappen ontvangt u van ons een passende offerte. Het is voor boomeigenaren belangrijk voortijdig te weten waar zij aan toe zijn. De hoogte van de offerte voor een boomkap is afhankelijk van de omvang en omgeving van de boom. Ook zal bekeken worden welk materiaal nodig is. Denk hierbij aan het gebruik van hoogwerker of kraan. Iedere kap van een boom is hierdoor uniek.

Door het gebruik van het juiste materiaal, gereedschap en techniek zal de kap veilig en op een gepaste manier plaats vinden.

Verzorging en bosbouw in Winterswijk

De gemeente Winterswijk staat bekend om zijn groenrijke omgeving. Jaarlijks voeren wij met regelmaat onderhoud uit aan bomen in de omgeving van Winterswijk. Naast het verzorgen en snoeien van een boom hebben wij ruimschoots ervaring met bosbouw. Denk hierbij aan het dunnen van uw bosperceel. Door het gebruik van machines zoals een Harvester, Forwarder en natuurlijk een ketting zaag zijn wij in staat uw bos in Winterswijk te onderhouden.

Heeft u vragen over boomverzorging in Winterswijk of over het aanvragen van een kapvergunning?

Bel vrijblijvend met 06 8118 2121 – Boomverzorging Gelderland of stuur een mail via ons contactformulier.